Aleris

“Att arbeta med äldre människor är en förmån som fler behöver upptäcka. Omtänksamhet, professionalism och nytänkande utvecklar vård och omsorg om äldre redan idag. Men vi behöver satsa betydligt mer för att fortsätta vara i världstoppen vad gäller äldreomsorg.

Aleris Omsorg vill och kan vara en viktig del av framtidens vård och omsorg om äldre. Vi behöver fler engagerade medarbetare som vill vara med. Därför är vi självklart med på denna spännande satsning där nya idéer lyfts fram av morgondagens experter inom demensområdet.”

– Anne-Marie Svensson, VD Aleris Omsorg

Aleris är ett av Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Danmark. Vi har ca 7000 medarbetare. Sedan 2010 ägs Aleris av Investor.

Aleris Omsorg erbjuder äldreboende, dagverksamhet och hemtjänstlösningar för äldre, samt vård och stöd för barn, unga och vuxna med psykiska funktionshinder eller psykosociala problem. Aleris erbjuder även boende för ensamkommande flyktingungdomar. På samtliga dessa områden har Aleris byggt upp en omfattande kompetens. Vår målsättning är alltid att utgå från det friska hos varje individ.

WWW.ALERIS.SE

 

Comments are closed.

 • Kontakta oss

  SWEDISH CARE INTERNATIONAL AB
  Gyllenstiernsgatan 12, 115 26 Stockholm
  www.sci.se

 • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

  Instiftades som gåva till H.M. Drottning Silvia på 70-årsdagen den 23 december 2013 av Swedish Care International och våra partners.
  Läs mer

 • STIPENDIETS SYFTE

  Priset syftar till att skapa attraktivitet, kreativitet och möjlighet för sjuksköterskestudenter att bidra med idéutveckling och förslag till framtidens vårdutmaningar inom äldre- och demensomsorgen.
  Läs mer