Besök hos Svensk sjuksköterskeförening i Stockholm!

7 april, 2016
Kommentarer inaktiverade för Besök hos Svensk sjuksköterskeförening i Stockholm!

Jag landade i ett grått och regnigt Stockholm. Regnet fullkomligt öste ner när jag promenerade till Sjuksköterskornas Hus där Svensk sjuksköterskeförening befinner sig. Men vilken byggnad, med helt otroliga detaljer som målade glasfönster, maffiga trappor, välvda tak och en maffig kristallkrona.

Här möttes jag av ett otroligt glatt och engagerat gäng som gav mig allt från en rundvandring i huset till information om Svensk sjuksköterskeförenings historia och arbetsområden varvat med fika och en god lunch. Detta var en mycket intressant och givande dag och jag lärde mig mycket om hur föreningen arbetar med allt inom forskning, etik, utbildning och kvalitet samt deras sektioner och nätverk. Svensk sjuksköterskeförening gör ett fantastiskt jobb för att stärka sjuksköterskans profession så gå gärna in och läs om deras arbete på deras hemsida

Ing-Marie och AnnaSjuksköterskornas husSkylt.

Dagen tog slut alldeles för snabbt och jag lämnade ett nu soligt och varmt Stockholm bakom mig för denna gång. Jag kommer fortsätta ha kontakt med föreningen via lite uppdrag och bland annat ska jag hjälpa till vid några av deras storkonferenser, vilket jag ser mycket fram emot…

Avslutningsvis vill jag bara tacka Birgitta, Anna, Ing-Marie, Alexandra, Christer, Torie, Inger och Åsa som tog sig tid för mig denna dag!

Pernilla

Comments are closed.

 • Kontakta oss

  SWEDISH CARE INTERNATIONAL AB
  Gyllenstiernsgatan 12, 115 26 Stockholm
  www.sci.se

 • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

  Instiftades som gåva till H.M. Drottning Silvia på 70-årsdagen den 23 december 2013 av Swedish Care International och våra partners.
  Läs mer

 • STIPENDIETS SYFTE

  Priset syftar till att skapa attraktivitet, kreativitet och möjlighet för sjuksköterskestudenter att bidra med idéutveckling och förslag till framtidens vårdutmaningar inom äldre- och demensomsorgen.
  Läs mer