Partnermöte

Hej!

Tiden tickar på och mitt QSNA-år börjar närma sig sitt slut. Det känns sorgligt såklart, men med det nya året kommer även nya utmaningar – att ge sig ut i yrkeslivet på riktig som sjuksköterska. I januari 2018 tar jag min sjuksköterskeexamen och jobbsökandet har precis startat. Jag försöker tänka på var jag vill vara, vilka krav jag har på min framtida arbetsplats samt vad som kommer gynna mig mest under mina första år i professionen. Att få allt detta att gå ihop är inte så enkelt, men jag tror mig ha ett hum om var jag kommer att hamna till slut.

Här om veckan var jag på ett partnermöte med alla företag som på olika sätt är med och samarbetar med stipendiet och SCI. SCI presenterade lite själva om hur verksamheten går, vad som är på gång och jag fick möjlighet att hålla i en presentation om hur året hittills har varit. Det är viktigt att hålla alla som medverkar kring detta uppdaterade för fortsatta goda samarbeten. Sedan tycker jag att det är väldig trevligt att får träffa personerna bakom som gör allt detta möjligt för mig!

/Saga

Comments are closed.

 • Kontakta oss

  SWEDISH CARE INTERNATIONAL AB
  Gyllenstiernsgatan 12, 115 26 Stockholm
  www.sci.se

 • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

  Instiftades som gåva till H.M. Drottning Silvia på 70-årsdagen den 23 december 2013 av Swedish Care International och våra partners.
  Läs mer

 • STIPENDIETS SYFTE

  Priset syftar till att skapa attraktivitet, kreativitet och möjlighet för sjuksköterskestudenter att bidra med idéutveckling och förslag till framtidens vårdutmaningar inom äldre- och demensomsorgen.
  Läs mer