top of page

Livet efter QSNA-vinsten: En halvtidsrapport med Josefine Caesar


Foto: Privat


Hur har första halvan av 2024 varit så här långt? Finns det någon särskild händelse som sticker ut?


Första halvan av 2024 har varit bra. Vi hade våra nätverks- och inlärningsdagar i Stockholm i April och det var roligt att få komma iväg på det och att få träffa Birgitta, Tobias och Stefan. Annars har det i övrigt varit en ganska lugn och skön vår där vi har byggt altan och pysslat hemma. 

 

Vad ser du fram emot under sommaren? Har du några speciella planer eller projekt på gång?


I sommar ser jag först och främst fram emot att ha semester. Jag ska iväg några dagar med min sambo, mamma, syster och hennes man. Vi ska åka längs vättern, hälsa på lite släktingar och ner mot Småland. Sen brukar jag och min sambo åka iväg några dagar till hans släkt i Halmstad på sommaren.

 

Vilka förväntningar har du inför hösten? Finns det några mål eller evenemang du ser speciellt mycket fram emot?


Slutet av augusti / början av september är ganska spännande för mig. Först gifter jag mig sista augusti och sen 1,5 vecka senare är det dags för ceremonin på slottet. Så man kan minst sagt säga att jag ser fram emot de veckorna och att hösten får en väldigt rolig start. 

 

Hur tror du att dina erfarenheter och aktiviteter det här året kommer att påverka din framtid inom vården?


Det här året har framförallt fått mig att växa som person. Det har gett mig en tro på mig själv, mina idéer och förhoppningsvis så speglar det av sig både privat och i mitt arbete. Det har fått mig att vilja utveckla och förbättra vården mer. Det är ett yrke med stor utvecklingspotential och jag hoppas att jag kan göra avtryck både nu och i framtiden. 


Tack för att du ville dela med dig Josefine, vi önskar dig en fin sommar!

Comments


bottom of page