Puls & Träning

15 oktober, 2020
Kommentarer inaktiverade för Puls & Träning

Träning där det passar dig!

Puls & Träning har specialiserat sig på att bygga trevliga gym av hög kvalitet för dem som vill träna för att må bra. Deras vision är att alla ska hinna med sin träning i vardagen och därför har e öppet 05 – 23 alla dagar. Varje gym har ett maxantal medlemmar för att undvika trängsel och kö till maskinerna. På så sätt går träningen snabbare. Hos Puls & Träning är det rent och fräscht och en skön atmosfär där alla passar in.

Idag har Puls & Träning över 90 gym i Sverige och finns i följande städer: Arboga, Göteborg, Helsingborg, Knivsta, Linköping, Malmö, Oxelösund, Stockholm, Uppsala, Västerås, Växjö och Örebro

www.pulsochtraning.se

Comments are closed.

About Us

Ut non nulla mi, eget imperdiet sem. Nam lacus ligula, venenatis vel aliquet eu, venenatis congue magna. Sed rutrum faucibus semper.

  • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

    Instiftades som gåva till H.M. Drottning Silvia på 70-årsdagen den 23 december 2013 av Swedish Care International och våra partners.
    Läs mer

  • STIPENDIETS SYFTE

    Priset syftar till att skapa attraktivitet, kreativitet och möjlighet för sjuksköterskestudenter att bidra med idéutveckling och förslag till framtidens vårdutmaningar inom äldre- och demensomsorgen.
    Läs mer