Queen Silvia Nursing Award Network Meeting

1 oktober, 2018
Kommentarer inaktiverade för Queen Silvia Nursing Award Network Meeting

Hösten flyger på i full fart och idag har ansökan för Queen Silvia Nursing Award 2018 varit öppen i en månad.

Vi är glada att meddela att vi lanserat vårt Queen Silvia Nursing Award Network! Syftet med nätverket är att våra alumner ska knyta nya kontakter, få värdefullt idéutbyte och tillsammans kunna utvecklas i sina professioner. Vi kickade igång nätverket med ett två dagars event på Ulfsunda Slott i Stockholm. Förutom några av våra svenska finalister och stipendiater hade vi hade besök av tidigare finalister och stipendiater från Polen, Finland och Tyskland. Totalt hade vi 19 alumner på plats!

Några av våra tidigare finalister och stipendiater från Tyskland, Sverige, Polen och Finland som tillsammans gör
Queen Silvia Nursing Award Network möjligt!

Dag ett inleddes med en alumni ceremoni där projekt direktör Fanny Enström delade ut en unik QSNA brosch till samtliga alumner. Styrelsen från Swedish Care International var på plats för att uppmärksamma våra alumner. Senare under dagen var Susanne Svahn från Aleris hos oss för att informera om entreprenörskap och ledarskap i vården, en mycket givande och spännande presentation. Vi hade även en del idédiskussioner under dagen och avslutade dagen med en nätverksaktivitet och en trevlig middag tillsammans.

Sofia Björk, finalist från Sverige, tar emot sin brosch under ceremonin

Dag två inleddes med vidare idédiskussioner och sedan var det dags för Ulrich Zerhusen och Anna-Carina Thygs från Care & Creation i Tyskland att berätta om marknadsföring i vården. Deras presentation ledde till många intressanta diskussioner där stora våra alumner fick gå in djupare på hur marknadsföringen av vården skiljer sig i våra olika länder. Dag två avslutades sedan med en trevlig lunch tillsammans innan det var dags att resa hemåt.

 

Sammanfattningsvis hade vi två otroligt inspirerande och trevliga dagar ihop i Stockholm och vi i team QSNA ser självklart framemot nästa Alumni Network event!

 

 

Comments are closed.

 • Kontakta oss

  SWEDISH CARE INTERNATIONAL AB
  Gyllenstiernsgatan 12, 115 26 Stockholm
  www.sci.se

 • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

  Instiftades som gåva till H.M. Drottning Silvia på 70-årsdagen den 23 december 2013 av Swedish Care International och våra partners.
  Läs mer

 • STIPENDIETS SYFTE

  Priset syftar till att skapa attraktivitet, kreativitet och möjlighet för sjuksköterskestudenter att bidra med idéutveckling och förslag till framtidens vårdutmaningar inom äldre- och demensomsorgen.
  Läs mer