Sara på besök hos Vårdväskan!

15 mars, 2019
Kommentarer inaktiverade för Sara på besök hos Vårdväskan!

Hej på er!

När jag var på möte hos Swedish Care International i slutet av januari så berättade jag att Vårdväskan var ett företag som låg i topp bland de jag skulle vilja besöka. I måndags var det äntligen dags för detta efterlängtade besök! Jag åkte ned till Falkenberg i söndags och såg fram emot en fullspäckad morgondag!

Hos Vårdväskan fick jag först en rundtur i lokalerna och information om företaget. Vårdväskan har jag hört talas om sedan många år tillbaka då jag läste till undersköterska men jag blev förvånad över hur lite jag visste om företaget. Så roligt att en av grundarna själv är sjuksköterska och att hela idén uppstod på grund av det varken fanns väskor, skyltar eller accessoarer med emblem för yrket. Till skillnad från polisyrket där det går att köpa diverse olika saker med polisemblemet på.

Det var en härlig miljö i byggnaden och efter rundturen fick jag sitta med i kundtjänsten, se vilka system som används, hur kollegorna samarbetar och hur de löser kundservicen på bästa sätt med tanke på alla de länder som Vårdväskan är etablerade i. Är mycket som måste fungera och dessutom på flera olika språk. Det var mycket smidigt att alla avdelningar låg så nära varandra i byggnaden. Det var t. ex en som mailade frågor angående en produkt och då kunde vi snabbt gå ned till lagret och kolla upp den efterfrågade produkten. Likaså var det alltid någon nära till hands som vi själva hade kunnat fråga. Mycket gick därmed att lösa väldigt snabbt och smidigt!

Efter kundtjänsten fick jag se hur arbetet gick till med returer innan jag fick börja plocka min första order. Jag har aldrig arbetat på ett lager tidigare så jag tyckte att det var riktigt roligt att leta bland hyllorna och plocka. Inget märkvärdigt egentligen men var väldigt roligt! Därefter åt vi en god lunch tillsammans och sedan var det dags för dagens höjdpunkt, fotografering! Jag hade några dagar före mitt besök valt ut mina favoriter från hemsidan. Allt ifrån kläder, skor och accessoarer. Vi fotade tre olika outfits och vi valde även att byta ut lite saker till några av deras nyheter som jag hade på mig istället. Himla roligt att få se lite saker i förväg! Det kändes så hemlighetsfullt, haha! Vi fotade mestadels inomhus i deras studio men även en del utomhus. Längtar tills jag får se hur bilderna blev!

När jag fått se och klämma på så mycket roliga produkter blev det även dags att spåna på idéer till en egen design på stödstrumpor. Vi jämförde lite mönster och färgkombinationer som det kommer arbetas vidare med ett tag framöver. Tänk vad kul att jag kommer få ha mina egendesignade stödstrumpor? Så roligt!

Dagen avslutades med att jag fick tips på tillvägagångssätt, tankar och mycket annat kring min idé om värmetofflor som jag ansökte med till stipendiet. Har varit många tankar i mitt huvud om hur jag skulle kunna göra denna idé till verklighet då jag verkligen tror att det finns ett stort behov av denna produkt. Fick många nya lärdomar och tankeställare som jag är tacksam över från detta samtal. På tåget hem somnade jag nästintill direkt, jag var helt slut. Men vad roligt jag hade haft det, toppen rent utsagt! Har nog skrivit att alla besök hittills varit jättebra men det har de verkligen varit! Vore lögn att säga något annat. Ceremonin på slottet börjar närma sig men först ska jag ha praktik på MAVA. Kommer bli otroligt intressant och lärorikt. Hörs snart igen!

Dags för photoshoot…

Comments are closed.

 • Kontakta oss

  SWEDISH CARE INTERNATIONAL AB
  Gyllenstiernsgatan 12, 115 26 Stockholm
  www.sci.se

 • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

  Instiftades som gåva till H.M. Drottning Silvia på 70-årsdagen den 23 december 2013 av Swedish Care International och våra partners.
  Läs mer

 • STIPENDIETS SYFTE

  Priset syftar till att skapa attraktivitet, kreativitet och möjlighet för sjuksköterskestudenter att bidra med idéutveckling och förslag till framtidens vårdutmaningar inom äldre- och demensomsorgen.
  Läs mer