SCA Stockholm

16 november, 2015
Kommentarer inaktiverade för SCA Stockholm

Veckan avslutades med att jag fick hängs på Wendy, en av säljarna i Stockholm och Södermanlands regionen. Hon plockade upp mig på torsdags förmiddagen och vi åkte mot Södertälje. Där besökte vi ett äldreboende på förmiddagen, och pratade om Tenas produkter och lösningar. Det var jätte roligt att se Wendy jobba och hur duktig hon var på sitt jobb, att försöka förstå vad de olika kunderna har för behov och erbjuda bra lösningar. Återkommande var att det läcker eller natten och dagen kan inte komma överens om vilka skydd som ska användas och att trots att man använder större och tjockare skydd så läcker det iallafall. Här fick jag höra när Wendy förklarade hur skydden ska användas, hur de ska fixeras och vem som ska använda vilket skydd.

På eftermiddagen besökte vi en distriktsköterska som arbetar med telefonmottagning i sitt hem och uppdaterade henne på Tenas nya produkter i sortimentet. Vi pratade över en trevlig fika.

På fredagen åkte vi ut på Värmdö utanför Stockholm och besökte ett boende där de berättade att rutinerna fungerade ganska väl och att de hade små problem med läckage. Med oss hade vi Wendys coach Stefan som instruerade oss i vilka frågor som vi ska ställe för att kunna komma åt kundens behov. Det framgick att kommunikationen mellan dagen och natten kunde förbättras. Där kunde Stefan och Wendy också instruera i hur personalen ska tackla dessa problem!

Jag fick med mig otroligt nyttig information och lärde mig massor om inkontinens-skydden och lärde mig massor som jag inte visste innan. Jag fick också en inbjudan av Wendy att delta på en av hennes utbildningar på tre timmar efter jul. Det ser jag mycket fram emot!

 

Just nu sitter jag på tåget påväg tillbaka till Göteborg med svensk sjuksköterskeförening, vi ska arrangera VFU dagarna som jag ska få delta i. Så vi sitter hela gänget här på tåget spända inför de kommande dagarna! Här är vi som åker 🙂

 

 

Från vänster: Birgitta, Emilia, Ing-Marie, Anna och Alexandra från svensk sjuksköterskeförening

Från vänster: Birgitta, Emilia, Ing-Marie, Anna och Alexandra från svensk sjuksköterskeförening

Comments are closed.

 • Kontakta oss

  SWEDISH CARE INTERNATIONAL AB
  Gyllenstiernsgatan 12, 115 26 Stockholm
  www.sci.se

 • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

  Instiftades som gåva till H.M. Drottning Silvia på 70-årsdagen den 23 december 2013 av Swedish Care International och våra partners.
  Läs mer

 • STIPENDIETS SYFTE

  Priset syftar till att skapa attraktivitet, kreativitet och möjlighet för sjuksköterskestudenter att bidra med idéutveckling och förslag till framtidens vårdutmaningar inom äldre- och demensomsorgen.
  Läs mer