Sista inlägget…

21 december, 2016
Kommentarer inaktiverade för Sista inlägget…

Så börjar mitt år som QSNA-stipendiat lida mot sitt slut och om några dagar kommer år 2016 års stipendiat att utses. När jag ser tillbaks på året som gått och på alla trevliga människor jag fått äran att lära känna så känner jag bara en stor tacksamhet. Jag har blivit så väl mottagen av alla partners som verkligen ansträngt sig för att ge mig en så bra inblick och upplevelse av deras verksamheter. Så ett stort tack till alla!

Mitt år har varit lärorikt, spännande och framför allt otroligt roligt. Sammanfattningsvis så kan nämnas att jag i år inte bara vunnit Queen Silvia Nursing Award utan jag har även tagit min magisterexamen inom vård av äldre, jag har blivit utsedd till månadens medarbetare inom Attendo, jag har blivit invald som ledamot i Svensk Sjuksköterskeförenings Redaktionsråd, min dotter har fyllt 18 år och tagit sitt körkort samt att jag fr.o.m. årsskiftet tillträder min nya tjänst som verksamhetschef. Jag har genom mitt stipendiat skapat många nya kontakter ute i Sverige som jag vet att jag kommer ha till nytta även i framtiden så att vinna QSNA 2015 slutar definitivt inte här…

Slutligen vill jag bara passa på att önska den nya stipendiaten lycka till, Du kommer få ett fantastiskt år, så ta tillvara på det och njut. Sen vill jag givetvis rikta ett stort tack till Swedish Care International och då främst Gustav som varit min främsta stöttepelare under resans gång. Gustav som sett till att skapa alla kontakter, ordna med resor och boende samt publicera mina inlägg – för att nämna några saker. TACK!

God Jul & Gott Nytt År

/Pernilla

Comments are closed.

 • Kontakta oss

  SWEDISH CARE INTERNATIONAL AB
  Gyllenstiernsgatan 12, 115 26 Stockholm
  www.sci.se

 • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

  Instiftades som gåva till H.M. Drottning Silvia på 70-årsdagen den 23 december 2013 av Swedish Care International och våra partners.
  Läs mer

 • STIPENDIETS SYFTE

  Priset syftar till att skapa attraktivitet, kreativitet och möjlighet för sjuksköterskestudenter att bidra med idéutveckling och förslag till framtidens vårdutmaningar inom äldre- och demensomsorgen.
  Läs mer