Sista!

18 december, 2015
Kommentarer inaktiverade för Sista!

Då börjar året lida mot sitt slut och så även mitt deltagande i QSNA. Nästa stipendiat är på väg att utses och så är också min tid över. Det har varit ett fantastiskt år fyllt av möjligheter och aktiviteter. Jag har lärt mig otroligt mycket och växt enormt mycket i min blivande profession och som människa. Jag har möt fantastiska människor landet runt och fått en jättefin möjlighet att delta hos många företag där jag fått så mycket tillbaka. Ett stort tack till alla er som tagit emot mig med värme och med öppna dörrar för er verksamhet, det har varit jätteroligt och jag hoppas att vi får en möjlighet att mötas igen.


fanatikos.dk/kob-meridia/

Så går även min femte termin mot sitt slut, och den sista ska närsomhelst inledas. Examensuppsatsen är färdig och landade på saftiga 54 sidor. För er som vill läsa finns den i DIVA i vår. Rubriken är Den cirkulerande livsstilen, effekterna av roterande skiftarbete på sjuksköterskans hälsa. Vi har en del intressant slutsatser!

Jag tackar för mig och önskar kommande stipendiat, all lycka till och till er andra gott slut, god jul och god ny termin 🙂

Comments are closed.

 • Kontakta oss

  SWEDISH CARE INTERNATIONAL AB
  Gyllenstiernsgatan 12, 115 26 Stockholm
  www.sci.se

 • QUEEN SILVIA NURSING AWARD

  Instiftades som gåva till H.M. Drottning Silvia på 70-årsdagen den 23 december 2013 av Swedish Care International och våra partners.
  Läs mer

 • STIPENDIETS SYFTE

  Priset syftar till att skapa attraktivitet, kreativitet och möjlighet för sjuksköterskestudenter att bidra med idéutveckling och förslag till framtidens vårdutmaningar inom äldre- och demensomsorgen.
  Läs mer