top of page

Livet efter QSNA-vinsten: En halvtidsrapport med Stefan Krantz


Foto: Privat


Hej Stefan! Hur har första halvan av 2024 varit så här långt? Finns det någon särskild händelse som sticker ut?

 

Första halvan på 2024 kändes som att åka berg-å-dalbanan Wildfire på Kolmården som fastnat på högsta hastighet - det var en av de tuffaste karriärstarter jag någonsin upplevt, samtidigt som det på samma gång var en av de roligaste. Nu när det värsta lagt sig så är jag fortfarande så extremt nöjd med mitt val att plugga till sjuksköterska. Studier som också ledde till en otroligt rolig och intressant vistelse i Stockholm tillsammans med Josefine och QSNA. 

 

Vad ser du fram emot under sommaren? Har du några speciella planer eller projekt på gång?

 

Sommar och semester startar med midsommarfirande tillsammans med mina systrar, jag och min lillasyrra drar till Edsbyn dit vår storasyster nyligen flyttat. Sedan blir det nog lite spontana resor med mina barn, min dotter älskar att åka runt och upptäcka olika platser och evenemang- och att fika, ett intresse som vi verkligen delar. Och min son och jag delar intresse för motorsport så det blir att försöka åka på några sådana arrangemang. Sedan behöver ett staket på något magiskt vis komma upp här hemma i sommar, men det tar lite lite emot att dra igång att måla närmare 300 staketpinnar och 60 meter tvärbrädor, 4 sidor som ska målas 3 gånger - det finns så mycket annat roligare att göra liksom..haha...

 

Vilka förväntningar har du inför hösten? Finns det några mål eller evenemang du ser speciellt mycket fram emot?

 

I höst ser jag fram emot att byta klinik, vilket ingår att göra i den ELSA-tjänst jag har - det ska bli oerhört spännande och intressant. Och så självklart ceremonin på slottet och att få träffa drottning Silvia. Jag ska även försöka komma vidare med min idé, försöka hitta rätt hjälp för att kunna ta nästa steg. Vårens livsschema har varit lite för tufft för att hinna med det, men i höst så hoppas jag på att få till lite mer tid för utveckling.  

 

Hur tror du att dina erfarenheter och aktiviteter det här året kommer att påverka din framtid inom vården?

 

Jag älskar verkligen att nätverka, att få lära känna nya människor och knyta nya kontakter. Jag är övertygad om att jag får med mig massor av erfarenhet, idéer och kontakter efter ett år med QSNA som kommer komma till nytta både i mitt yrkes- och privatliv. Men jag kommer också få med mig en massa fina minnen att bära med mig för resten av livet. Och ett kvitto på att aldrig sluta tro på sig själv.  Tack för att du ville dela med dig Stefan, vi önskar dig en fin sommar!

 

Comments


bottom of page